Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Στη Σαντορίνη πριν από 6.500 χρόνια έφτιαχναν σουβλάκι-καλαμάκι και μαγείρευαν με γάστρες....

Στη Σαντορίνη πριν από 6.500 χρόνια έφτιαχναν σουβλάκι-καλαμάκι και μαγείρευαν με γάστρες. Ψάρια, θαλασσινά και όσπρια, τα αγαπημένα πιάτα..
Ο αρχαιολόγος Χρίστος Ντούμας μας μιλά για τις νοστιμιές που απολάμβαναν οι...
mixanitouxronou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών η ανάθεση

ypaithros.gr Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών η ανάθεση φακέλου ΠΓΕ για το «Ελληνικό Γιαούρτι»